De Starterslening

Kan ik een Starterslening krijgen?

Een woning kopen die onbereikbaar voor je lijkt? De Starterslening helpt je verder. Kom je in aanmerking voor de voordelige Starterslening, dan betaal je minimaal 3 jaar géén rente en géén aflossing! Wij maken voor jou kosteloos een Proefberekening.

De Starterslening is een bijzondere hypothecaire lening waarmee je nét een beetje extra kunt lenen voor het aankopen van je eerste woning.  Deze lening gebruik je om je eerste woning aan te kopen en sluit je af naast een reguliere hypotheek bij een geldverstrekker. 

Bereken zelf jouw maximale Starterslening

Met de SVn-rekentool kun je zelf een Proefberekenen maken


Op de website van de SVn kun je zelf een Proefberekening maken. Maar let op: het acceptatiebeleid voor de Starterslening van SVn wijkt op een aantal punten af van de Voorwaarden & Normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).De Starterslening is namelijk geen gewone hypotheek, maar een lening die wordt gefinancierd met geld van de gemeente, provincie of Corporatie.

Let op:

  • Bij de Proefberekening van de hoogte van de Starterslening houdt SVn géén rekening met lasten uit overige kredieten, zoals een doorlopend krediet of creditcard. De eerste geldverstrekker houdt hier wel rekening mee. Daardoor kan het zijn dat SVn ervan uitgaat dat de maximale leencapaciteit bij de eerste geldverstrekker hoger is dan deze in werkelijkheid is. Het bedrag dat je hierdoor tekort komt, kan dan niet gefinancierd worden met een Starterslening!
  • Met een studieschuld wordt wel rekening gehouden in de Proefberekening van de hoogte van de Starterslening.
  • De bijkomende kosten (kosten koper) zoals overdrachtsbelasting (tenzij vrijstelling), taxatiekosten, notariskosten en kosten voor financieel advies kun je niet meefinancieren, maar zul je veelal uit eigen middelen moeten betalen. 
  • De Proefberekening geeft slechts een eerste indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Onze meerwaarde

Vragen of op zoek naar deskunig advies? Aarzel niet en neem contact op met onze onafhankelijke erkend financieel adviseur. Onze financieel adviseur is gecertificeerd en volgt jaarlijks bijscholing. Is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en de laatste trends op de woningmarkt. Maak nu direct je keuze en reken op advies dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Phone icon

bel ons op
(0413) 25 61 37

email icon

Stuur een mail naar
info@hypotheekmaker.nl

hous icon

Bezoek ons op
Hazelaarstraat 19
6562 GH  Groesbeek

Raadpleeg onze erkend financieel adviseur

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 17.00

Maandag , Dinsdag , Donderdag
op afspraak tussen 18:30 - 21:00 


Volg ons op social media
© HypotheekMaker
Kvk: 17180662
AFM: 12017320
BAN: NL24ABNA0447602748