HypotheekMaker

HypotheekMaker - Dé specialist voor Starters op de woningmarkt

In 1997 ben ik, John van Baardewijk, in loondienst bij een dochteronderneming van AEGON begonnen in de financiële dienstverlening. Gedurende 7 jaar heb ik daar veel ervaring opgedaan in verzekeren, pensioenen en hypotheken.

HypotheekMaker

In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar HypotheekMaker. In 2005 ben ik mede-eigenaar geworden, sinds 1 januari 2010 ben ik volledig eigenaar van HypotheekMaker. HypotheekMaker adviseert en bemiddelt in hypotheken, kredieten, verzekeringen, sparen en beleggen. Wij leveren een totaalpakket van financiële diensten en geven jou deskundig onafhankelijk advies op maat. Dat kan persoonlijk bij je thuis of thuis online vanachter jouw computer. Een eerste oriëntatiegesprek is vrijblijvend en bovendien altijd kosteloos.

Specialisatie

HypotheekMaker heeft zich gespecialiseerd voor Starters op de woningmarkt in de regio Noord-Brabant en Gelderland. Hierdoor zijn wij in staat de mogelijkheden, voor het kunnen kopen van een eerste woning, voor een Starter op de woningmarkt verder te vergroten. HypotheekMaker staat in de regio Midden- en Zuid-Nederland dan ook bekend als dé specialist voor Starters op de woningmarkt.

Mijn missie

Méér kansen

Starters op de woningmarkt beter te informeren en te voorzien van kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening. Door de specialisatie als Erkend StartersCoach ben ik in staat de mogelijkheden voor een Starter op de woningmarkt in belangrijke mate te vergroten.

Mijn specialisatie: Erkend StartersCoach

Als allround financieel adviseur heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot een specialist voor Starters op de woningmarkt, bedien ik de consument op basis van een totaalconcept. Wij brengen erkende specialisten samen voor de Starter op woningmarkt en bedienen deze gedurende zijn gehele levensfase van A tot Z.

De Erkend StartersCoach heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van Full Service Aankoopbegeleiding. Daarnaast is de Erkend StartersCoach de specialist op het gebied van subsidiemogelijkheden voor Starters op de woningmarkt.

De Erkend StartersCoach begeleidt het complete traject van de aankoop van een eerste woning van een Starter op de woningmarkt. De dienstverlening van onze Erkend StartersCoach gaat daarin veel verder dan de gemiddelde dienstverlening van een hypotheekadviseur van een bank of tussenpersoon!

De Erkend StartersCoach is niet gebonden aan een bank of verzekeraar en bemiddelt voor nagenoeg alle geldverstrekkers. Bespaar tot duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning via onze Full Service Aankoopbegeleiding!

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Social Media/Logo Linkedin (incl R).jpg