HypotheekMaker

Periodiek financieel onderhoud loont!

Een eigen woning is waarschijnlijk het duurste dat je ooit koopt. En de hypotheek ervoor heeft vaak tientallen jaren invloed op je financiën. Dan is het toch raar als je er nooit meer naar omkijkt, toch?

Gelukkig vinden steeds meer eigen woningbezitters dat bij HypotheekMaker ook. De meerderheid van onze relaties onderhouden hun hypotheek actief of laten dat doen door onze Erkend Financieel Adviseur. Vaak ontstaan er gedurende de looptijd van een hypotheek namelijk mogelijkheden om financiële voordelen te behalen of toekomstige risico’s te verkleinen. Denk hierbij onder andere aan:

  1. Overlijdensrisicoverzekering;
  2. Verzekering tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid en/of onvrijwillige werkloosheid
  3. Extra aflossen;
  4. Hypotheek oversluiten of de rente middelen;
  5. (Extra) pensioenopbouw.

Maar zo zijn er nog veel meer mogelijke aandachtspunten. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat ‘onder water’ staat of juist overwaarde heeft. En misschien zijn jouw toekomstplannen wel veranderd. Of heeft jouw leven een onverwachte wending genomen. Herken je jezelf in een van deze situaties of zijn er andere onderwerpen waar je vragen over hebt? Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag om waar mogelijk verbeteringen door te voeren.

Klik hier voor meer info.