HypotheekMaker

Einde hypotheekrenteaftrek

Geen hypotheekrenteaftrek meer. Wat kost je dat? De hypotheekrente die je betaalt, mag je sinds 2001 nog maar 30 jaar aftrekken. Dit betekent dat deze aftrekpost over 10 jaar verdwijnt voor een grote groep huiseigenaren. En als De Nederlandsche Bank haar zin krijgt, kan het zomaar gebeuren dat de hypotheekrenteaftrek nog eerder wordt afgeschaft. Voor iedereen!
Bron: LevenWonen.nl - Klik hier voor het origineel en volledige bericht

Zelf actie ondernemen

Er is geen kant-en-klare oplossing voor het (mogelijk) wegvallen van het recht op hypotheekrenteaftrek. Maar zeker op de eerste twee scenario’s genoemd in het nieuwsartikel kun je zelf actie ondernemen, al dan niet met hulp van een expert op het gebied van hypotheken. Als je al sinds 2001 een hypotheek hebt, heb je nog 10 jaar de tijd! Tenminste, als de regels niet veranderen.

Ik help je graag

Als Erkend Financieel Adviseur, ook bekend als Erkend Hypotheekadviseur, ben ik zo’n expert. Ik help je graag met jouw toekomstige hypotheeksituatie en om waar nodig aanpassingen te doen. Bijvoorbeeld door extra af te lossen of op een andere manier te sparen. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust even contact met me op.

Wat betekent dit voor mij?