HypotheekMaker

Corona virus en onze financiële dienstverlening

Graag brengen wij u langs deze weg op de hoogte hoe wij 'HypotheekMaker' omgaan met het coronavirus.

Vanaf vandaag maandag 16 maart werken wij vooralsnog t/m 6 april 2020 enkel vanuit thuis. Wij volgen in deze de richtlijnen van het RIVM. In afwachting van nieuwe richtlijnen van het RIVM sluiten we fysiek contact met onze klanten tot en met maandag 6 april uit en worden daarnaast sociale contacten tot een minimum beperkt.

Waarom doen we dit?

Het aantal coronabesmettingen in Nederland en Europa loopt op. Dat betekent dat de kans op besmetting onder onze klanten ook kan oplopen. Deze maatregelen verkleinen het risico van verdere verspreiding van het coronavirus en helpen ons om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Klantcontact

Vriendelijk verzoeken wij u om uw zaken zoveel mogelijk digitaal aan te leveren en indien dit niet mogelijk is op afspraak. Afspraken met u kunnen we maken en/of door laten gaan, maar voorlopig maken we in plaats van een fysieke afspraak, daar waar mogelijk, een telefonische afspraak of we verzetten deze afspraak naar een later tijdstip. Mocht u hierover vragen hebben, dan vernemen wij die graag.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.