HypotheekMaker

De Erkend StartersCoach behoudt zich het recht voor keuzes te maken in de links die worden aangeboden.

De Erkend StartersCoach is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's.

Handige links
Omdat wij weten wat er speelt voor Starters op de woningmarkt!

Algemeen

Autoriteit Financiële Markten (AFM)


tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/AFM.jpg
 

De AFM is de Nederlandse toezichthouder van de financiële marktsector. De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. www.afm.nl

 

Bureau KredietRegistratie (BKR)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/BKR.jpgBureau Krediet Registratie (BKR) registreert de leningen en aflossingen van consumenten in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). BKR informeert aangesloten organisaties over kredieten die consumenten hebben afgesloten. Deze informatie helpt organisaties bij hun afweging of het verantwoord is een krediet te verstrekken. www.bkr.nl
 

Erkend StartersCoach (ESC)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Partners/ESC - Huisje (gif).gif
 
De Erkend StartersCoach behartigt de belangen van Starters en staat bekend als dé specialist voor Starters op de woningmarkt. Door deze specialisatie zijn zij in staat Starters méér kansen te bieden op de woningmarkt. www.erkendstarterscoach.nl
 
 

Kadaster

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/Kadaster.jpgHet Kadaster verzamelt gegevens over registergoederen in Nederland, houdt deze bij in openbare registers en op kadastrale kaarten en stelt deze gegevens tegen een vergoeding beschikbaar aan particulieren, bedrijven en andere belanghebbenden in de samenleving.
 

KiFiD

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/KiFiD.JPG

Wanneer u als consument een klacht hebt over een financieel product of een financiële dienst, kunt u deze indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Bij Kifid kunt u terecht voor klachten en geschillen over verzekeringen, hypotheken, leningen, financieringen en beleggingen.

Meer met minder (MMM)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/MMM.pngMeer Met Minder (MMM) is een gezamenlijk initiatief van de Rijksoverheid, bouw-, installatie- en energiebedrijven. Het is dé website waar met gemak jij energie en geld bespaart en subsidies kunt aanvragen!
 

Nationale Hypotheek Garantie

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/NHG.gif
 
 
De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is de naam van de garantie die een consument kan krijgen als een lening wordt afgesloten voor het kopen of verbouwen van een woning. Verantwoordelijk voor beleid en uitvoering van de NHG is de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW).
 
 

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/NIBUD.jpg
 
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens.
 
 

Nederlandse Vereniging van Banken (NVB)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/NVB.jpgDe NVB streeft naar een sterk, gezond en internationaal concurrerend bankwezen in Nederland. Zij behartigt de gemeenschappelijke belangen van de banksector, streeft naar effectieve marktwerking en houdt rekening met de belangen van haar gesprekpartners.
 

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/NWWI.jpgHet NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs.
 

Sociale Verzekeringsbank (SVB)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/SVB.JPG
 
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Op deze website vind jij alle informatie over de regelingen die zij uitvoeren. 
 

StartersWoning (SW)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Partners/EAC - Huisje.gif
 
De website voor Starters op de woningmarkt met alle relevante informatie op financieel gebeid over de aankoop van een woning. Deze website is een initiatief van de Erkend StartersCoach.
 
 

WoonGoedkoper (WG)

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Partners/WG huisje.gif
 
Dé woningsite met alles over goedkoper wonen, ontvang hier méér voor minder! 
 
 
 

WoningSubsidie (WS) 

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Partners/EAC - Huisje.gif
 
Alles over subsidiemogelijkheden voor Starters op de woningmarkt voor de aankoop van een Starterswoning. Deze website is een initiatief van de Erkend StartersCoach.
 
 

Wijzer in geldzaken

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Instantie/Wijzer in geldzaken.jpgWijzer in geldzaken wijst consumenten met vragen over geldzaken de weg naar betrouwbare informatie.
 

Partners

Erkend StartersCoach - Dé specialist voor Starters op de woningmarkt