HypotheekMaker

Dé specialist voor Starters - All Inclusive Aankoopbegeleiding

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van All Inclusive Aankoopbegeleiding voor Starters op de woningmarkt. Als Erkend StartersCoach begeleiden wij het complete traject van de aankoop van een eerste woning van een Starter op de woningmarkt in de regio Noord-Brabant en Gelderland.

De dienstverlening van onze Erkend StartersCoach gaat daarin verder dan de gemiddelde dienstverlening van een hypotheekadviseur van een bank of tussenpersoon! De Erkend StartersCoach is niet gebonden aan een bank of verzekeraar en bemiddelt voor nagenoeg alle geldverstrekkers. Bespaar ook tot duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning via de All Inclusive Aankoopbegeleiding door onze Erkend StartersCoach!

Jouw mogelijkheden voor een Starterslening

De Erkend StartersCoach maakt de aankoop van een eerste woning mogelijk!

Een eigen eerste woning. Wie droomt daar niet van? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt veel bij kijken. Belangrijkste vraag: is een eigen woning voor jou betaalbaar? Om het Starters op de woningmarkt gemakkelijker te maken een eerste woning te kopen, is er als aanvulling op een ‘normale’ hypotheek de Starterslening. Zeer interessant, want jij betaalt minimaal de eerste drie jaar géén rente en géén aflossing!

Meer over de Starterslening

Of je nu wilt gaan voor een nieuwbouwwoning, een bestaande woning, of bijvoorbeeld een huurwoning koopt van een woningcorporatie: wij kunnen de Starterslening in principe voor elk type woning voor jou aanvragen. In de regeling Starterslening van jouw gemeente vind je de specifieke voorwaarden die voor jou van toepassing zijn.

Kom je voor een Starterslening in aanmerking, en zo ja, hoeveel kun jij tijdelijk gratis lenen? Bespaar duizenden euro's op de aankoop van jouw Starterswoning via onze All Inclusive Aankoopbegeleiding.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Wanneer jij meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, lees dan hier meer over onze dienstverlening. Of wil jij meer weten over de kosten van onze dienstverlening, lees dan hier ons Dienstverleningsdocument.

Maak een afspraak en bespaar ook duizenden euro's