HypotheekMaker

De basis van een hypotheek

De aankoop van een (eerste) woning is vaak de grootste uitgave welke iemand in zijn leven doet. Vrijwel iedereen financiert deze aankoop door middel van een hypotheek. Wij helpen je graag de voor jou juiste keuze te maken hierin. Samen met jou, bekijken wij de verschillende mogelijkheden en adviseren je welke hypotheekvorm het meest bij jouw persoonlijke omstandigheden en wensen aansluit.

Jouw eerste koopwoning

Er komt veel kijken bij het kopen van een eerste woning. Naast het gegeven dat veel Starters op de woningmarkt dit ingewikkeld vinden, is een hypotheek in de huidige tijd voor Starters vaak moeilijk te verkrijgen. Een woning kopen betekent ook dat je rekening dient te houden met de risico's van lenen.

Starterslening

Voor Starters op de woningmarkt zijn er gelukkig ook voordelen. Je komt als Starter mogelijk in aanmerking voor bijvoorbeeld een Starterslening. Meer over de Starterslening ...

Erkend StartersCoach

tl_files/blokafbeeldingen/Logo/Partners/Logo ESC - grijs (gif).gifDe Erkend StartersCoach heeft zich gespecialiseerd op het gebied van All Inclusive Aankoopbegeleiding voor Starters en is de specialist op het gebied van subsidiemogelijkheden voor Starters op de woningmarkt.

Wij zijn onafhankelijk en bemiddelen voor nagenoeg alle geldverstrekkers. Bespaar tot duizenden euro's op de aankoop van jouw (eerste) woning via onze All Inclusive Aankoopbegeleiding!

Maak een afspraak en bespaar ook duizenden euro's