HypotheekMaker

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring geeft je meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Vaak wordt deze keuring uitgevoerd vóór de aankoop van een nieuwe woning (ook wel aankoopkeuring genoemd).

Partner: Homekeur

Homekeur is dé specialist voor bouwtechnische keuringen. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs ben je als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Kwaliteit wordt beloond!

Kwaliteit van inspectie en inspecteurs wordt beloond! Homekeur staat landelijk op nummer 1. Homekeur besteedt veel tijd aan de kwaliteit en opleiding van de inspecteurs, de inspectie en de rapportage! De Homekeur inspecteurs genieten ervan om de klant van dienst te zijn. Zij zijn dan ook trots op hun klanten reviews maar vooral op de behaalde eerste plaats van de vergelijkwebsite voor bouwtechnische keuringen.

Waarom kiezen voor Homekeur?

Waarom kiezen voor Homekeur?

De deskundige inspecteurs van Homekeur zijn zeer gedreven erg ambitieus en zijn je graag van dienst. Een inspecteur gebruikt een geavanceerde applicatie, maar heeft ook een jarenlange ervaring én is bekend met de gestelde eisen en materie in zijn gebied.

Vraag direct online een bouwtechnische keuring aan