UwKluis

Waarom UwKluis?

Het versturen van vertrouwelijke informatie en documenten via mail en/of Whatsapp is niet veilig. Grote bekende platformen verdienen bovendien geld aan jouw profiel en hun voorwaarden zorgen ervoor dat je niet weet wat er met jouw privégegevens gebeurt. Zeker op het gebied van jouw financiële privézaken, wil je zelf in controle blijven. Jouw privacy en veiligheid is in uwkluis gewaarborgd. Via de mail ontvang je instructies om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken voor jouw eigen persoonlijke kluis. Zodra je dit hebt gedaan kun je inzien welke gegevens wij van jou in onze administratie hebben staan en je kunt daar zelf ook wijzigingen in aanbrengen.

UwKluis klantportaal is ontwikkeld door de Nationale Hypotheekbond. Al ruim 16 jaar zorgt de Nationale Hypotheekbond ervoor dat financieel dienstverleners signalen krijgen zodra er zich bij hun relaties verbetermogelijkheden voordoen. Vanwege wijzigingen in de wet- en regelgeving, nieuwe financiële producten, etc.

Actuele dossiers - ook na verloop van tijd - maken deze signalen extra waardevol. Zowel voor adviseurs als hun relaties. Het initiatief tot UwKluis is vanuit die behoefte ontstaan. UwKluis verzorgt de online connectie tussen jou als klant en  ons kantoor. Voor een vlotte communicatie en veilige uitwisseling van alle relevante financiële data en documenten.

Nationale Hypotheekbond werkt dagelijks aan een verbetering van haar dienstverlening. Nieuwsgierig, innovatief en altijd met als doel dat elke Nederlandse consument op elk moment profiteert van de best passende financiële producten.

En daar maken wij in jouw belang graag gebruik van.