HypotheekMaker

Schade digitaal melden

Autoschade

Download hieronder het digitale schadeformulier en volg de instructies van de toelichting. Vergeet niet om alle pagina's volledig in te vullen en te ondertekenen. Jij kunt het formulier online invullen of deze vooraf uitprinten en met de hand invullen. Indien er ook een tegenpartij betrokken is, laat deze dan ook meeondertekenen! Vervolgens ontvangen wij graag het ondertekende formulier ter behandeling.

Waarborgfonds

Je hebt schade na een ongeluk met een motorvoertuig. Het motorvoertuig blijkt echter onverzekerd te zijn of de dader is doorgereden na de aanrijding. Dan bestaat de mogelijkheid dat het WaarBorgFonds Motorverkeer optreedt als verzekeraar van de tegenpartij. Natuurlijk moet er dan wel voldaan zijn aan een aantal regels, zoals het gegeven dat de schade dóór een motorvoertuig is veroorzaakt, maar niet per sé aan een motorvoertuig.

Schade zonder dader? Check of een schadeclaim in behandeling genomen kan worden door het Waarborgfonds Motorverkeer. Als dit zo blijkt te zijn, kun je aan het eind van de check de schade gelijk digitaal indienen met behulp van de claimwizard. Hierbij worden jouw gegevens ook gelijk vastgelegd, waardoor je er verzekerd van bent dat alle communicatie vanaf dat moment via jou verloopt. Dit hoef je slechts één keer te doen, bij een volgende keer worden jouw gegevens automatisch getoond. Hulp hierbij nodig, laat het ons weten!

Doe de check

Schade overig

Download hieronder het digitale Schadeaanmeldingsformulier Algemeen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Verstuur het formulier na ondertekening ons toe via de mail. Rekeningen of andere bijlagen ontvangen wij graag ook per mail. Na ontvangst van de stukken nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op en zullen wij voor verdere afhandeling zorgdragen. Klik hier voor de overige schadeformulieren.